26.04.2016

Tekerlekli Sandalye


20 YÜZYIL BAŞLARINDA AHŞAP TEKERLEKLİ SANDALYELER

Gündelik manuel tekerlekli sandalye iki büyük tasarımlar giderek aktif kullanıcılar tarafından tercih edilmektedir, sert Sandelyeler, kalıcı eklem ve çok daha az hareketli parça kaynaklı olması Bu hareket ederken sandalye esnemesine neden olur, çok puan ortadan kaldırarak sandelye yi itmek için gerekli enerjiyi azaltır, eklemleri sandalyenin toplam ağırlığını azaltır. 


Sert sandalyeler genellikle kullanıcı bir arabanın içinde depo için hızla sandalye sökmeye izin aşağı düz kat anında bırakma arka tekerlekler ve sırtlıklarının bulunmaktadır.

Birçok katı modelleri artık böyle uçak alüminyum ve titanyum gibi malzemelerle yapılır. Bir büyük üretici Tilite sadece ultralighst oluşturur. Sert sandalye tasarımı bir diğer yenilik gibi Kurbağa bacaklar minder darbelere üzerinde rulo olarak polimer, amortisör ön tekerlek  veya arka tekerlek ikisine de ilave edile bilir

Sert sandalyeler de bir kamber var  arka tekerlekler için seçeneğiniz vardır. Tekerlekler sandalyeye doğru tekerleklerin üstleri açıları bir kamber veya lilt olabilir. 

Bu uzun vadeli kullanıcıları tarafından daha iyi sevk için izin verir. Spor tekerlekli sandalye istikrarı geliştirmek için büyük kamber açıları var. 


Taşıma tekerlekli sandalye dört küçük sandalyeler katlanır. genellikle hafiftir. Bu sandalyeler ev dışında hastalar veya daha yaygın tıbbi ayarları için hareketlilik sağlamak için bir bakıcı  tarafından itilerek şekilde  tasarlanmıştır. 





Konuk Yazar Zerrince__

İLGİLİ KONULAR :



Bizi Takip Edin

Share

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder